۱۴۰۰ جمعه ۳۰ مهر
تاریخ ایجاد: ۱۳۹۷ پنج شنبه ۲ اسفند   تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۵ تير
برگزاری کنفرانس علمی یکروزه با عنوان کیست هیداتید و برنامه ملی ثبت بیماری

کنفرانس علمی یکروزه با عنوان کیست هیداتید و برنامه ملی ثبت بیماری به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل در تاریخ 29 بهمن ماه در محل بیمارستان امیرالمومنین (ع) این شهر برگزار گردید. این کنفرانس با هدف مرور اتیولوژی و راه های تشخیص و درمان این بیماری با سخنرانی دکتر مجید فصیحی هرندی سرپرست مرکز تحقیقات بیماری هیداتید با عنوان معرفی و ضرورت اجرای برنامه ملی ثبت کیست هیداتید آغاز و سپس توسط دکتر حسین پورمعصومی متخصص بیماری های عفونی دانشگاه علوم پزشکی زابل با توصیف علل بیماری زایی و تظاهرات بالینی این بیماری ادامه یافت. دکتر راضیه بهزادمهر متخصص پرتونگاری دانشگاه زابل مطالبی در رابطه با کاربرد روش های تصویر برداری در تشخیص  و همچنین طبقه بندی سازمان بهداشت جهانی جهت اولتراسونوگرافی کیست هیداتید بیان نمودند و در ادامه دکتر علیرضا ملک زادگان متخصص جراحی توراکس این دانشگاه به بیان توضیحاتی در زمینه درمان جراحی و دارویی کیست هیداتید، روش ها و چالش های مرتبط با آن پرداختند. سخنرانی پایانی مراسم توسط سعید نصیبی مدیر امور اداری مرکز تحقیقات بیماری هیداتید با تشریح روند اجرایی برنامه ملی ثبت کیست هیداتید انجام پذیرفت.