۱۴۰۰ جمعه ۲۸ خرداد
امکان فروش قانونی تخم کرم های انگلی به عنوان غذا در آلمان!
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۳ مرداد
به گزارش وب سایت New Scientist دانشمندان به تازگی امکان استفاده از تخم نوعی انگل کرمی خوک به عنوان غدا را مطرح کرده اند.
امکان فروش قانونی تخم کرم های انگلی به عنوان غذا در آلمان!
دستیابی به شواهد کافی در بروز بیماری هیداتید در کانادا
۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
Echinococcus cases in Alberta: ‘This is significant enough to warrant a watchful eye on the problem’
دستیابی به شواهد کافی در بروز بیماری هیداتید در کانادا
کیست هیداتیک در مغز دختر بچه هندی
۱۳۹۶ سه شنبه ۲۰ تير
"نیتا" دختر بچه‌ای که اهل گوجرات هند هست، دو سال تمام از سردرد، تشنج و ضعف رنج می‌برد و پزشکان قادر به تشخیص بیماری او نبودند.
کیست هیداتیک در مغز دختر بچه هندی
سومین کنگره بین المللی و دهمین کنگره ملی انگل شناسی و بیماری های انگلی ایران
۱۳۹۶ دوشنبه ۱۹ تير
سومین کنگره بین المللی و دهمین کنگره ملی انگل شناسی و بیماری های انگلی ایران در تاریخ 10تا 12 آبان ماه سال 1396 در شهر شیراز، سومین حرم اهل بیت (ع)، مهد دانش و ادب برگزار می شود.
سومین کنگره بین المللی و دهمین کنگره ملی انگل شناسی و بیماری های انگلی ایران
امکان دسترسی دانشگاههای علوم پزشکی کشور به پایگاهUlrich
۱۳۹۶ دوشنبه ۱۹ تير
با پیگیری‌های صورت گرفته مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمیِ معاونت تحقیقات و فن‌آوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی،دسترسی به پایگاهUlrichکه بانک اطلاعاتی در برگیرنده اطلاعات بیش از 300،...