۱۴۰۱ يکشنبه ۱۲ تير
تاریخ ایجاد: ۱۴۰۰ جمعه ۲ مهر   تاریخ بروزرسانی: ۱۴۰۰ جمعه ۲ مهر

دستورالعمل مدیریت انسانی جمعیت سگ های بلاصاحب ترجمه و در دسترس عموم قرار گرفت.

با کمال خوشوقتی به استحضار میرساند ترجمه فارسی آخرین دستورالعمل ICAM 2019 با مجوز رسمی و نظارت آن نهاد توسط مرکز تحقیقات بیماری هیداتید دانشگاه علوم پزشکی کرمان تهیه و منتشر شده است.

دکتر مجید فصیحی هرندی سرپرست مرکز تحقیقات بیماری هیداتید دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اعلام این خبر اظهار داشت: در تعدادی از بیماری های مشترک انسان و دام که به اصطلاح زوئونوز نامیده می شوند، سگ سانان نقش کلیدی داشته ولذا مدیریت انسانی جمعیت سگ های بلاصاحب همواره دغدغه بسیاری از کشورهای جهان از جمله ایران بوده است. با توجه به عدم وجود متون علمی مدون و مفصل در کشور در این موضوع به ابتکار مرکز تحقیقات بیماری هیداتید و با همت دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمان راهنمای مدیریت انسانی جمعیت سگ ها (ویرایش 2019) متعلق به ائتلاف بین المللی مدیریت حیوانات ( ICAM) ترجمه و در دسترس عموم قرار گرفت. این نهاد با هدف به اشتراک گذاشتن تجربیات، ایده ها و داده های مرتبط با پویایی جمعیت و مدیریت حیوانات، پیشنهادات و راهکارهای موجود را جهت استفاده نهادهای ذیربط دولتی، غیردولتی و سازمانهای مردم نهاد دخیل در مدیریت جمعیت سگ ها ارائه می نماید. علاقمندان می توانند نسخه رسمی ترجمه فارسی کتاب را از وب سایت رسمی ICAM به آدرس زیر دریافت نمایند: